Fritidsklubben Vennelyst

Fritidsklubben Vennelyst er et fritidstilbud for børn fra 4. til 7. klasse.

Fritidsklubben Vennelyst åbner, når børnene får fri fra skole. Vi starter derefter op for de forskellige aktiviteter, der måtte være i løbet af dagen. Som udgangspunkt kan børnene selv vælge, hvad de ønsker at beskæftige sig med, men vi er selvfølgelig som personale behjælpelig og kommer med ideer til forskellige aktiviteter.

Kl. 14:30 åbner vores bod, hvor børnene kan købe lette måltider, såsom grovboller og knækbrød. Boden er lukket i ferier.
Kl. 14:30 opstart af større aktiviteter.
Kl. 16:30 begynder vi så småt at drosle ned for større aktiviteter.
Kl. 17:00 lukker vi institutionen, og de sidste børn går hjem.

Aktiviteter

Vi udbyder rigtig mange gode aktiviteter i hverdagen, som børnene i et rigt omfang er både med til at bestemme og planlægge.

Vi lægger meget vægt på fællesskaber og sociale aktiviteter i vores daglige arbejde. Flere gange om ugen sætter vi forskellige fysiske aktiviteter i gang, f.eks. kidsvolley, rundbold, stopbold m.m. Vores gode rammer udenfor skaber også muligheden for en masse spontan aktivitet børnene imellem.