Aula

Aula er en brugervenlig, digital løsning til kommunikation og samarbejde mellem skole, SFO og forældre.

Aula gør det nemt og overskueligt at tage del i dit barns hverdag og udvikling.

Målet med Aula er at styrke samarbejdet mellem skole og hjem, da et godt samarbejde smitter positivt af på dit barns læring, trivsel og udvikling.

I Aula kan du bl.a. sende beskeder til andre brugere, se en opslagstavle med vigtige informationer, booke skole-hjem-samtaler og registrere i SFO'en, at barnet er kommet eller gået.

Du logger på Aula via www.aula.dk eller på din mobil eller tablet via en app, som du kan hente i App Store eller Google Play.

Du skal have et UNI-Login eller NemID for at kunne logge på Aula.

Har du brug for hjælp?

Du kan få hjælp i Aula-guiden til forældre. Her kan du bl.a. se videoer om platformen.

Du kan også besøge siden Sådan virker det, hvor du kan finde vejledninger til nogle af funktionerne i Aula.

AULA-café på Sydbyens Skoler

Det er vigtigt for os, at vi kan komme i kontakt med hinanden, og at I får de informationer, som skolerne sender ud. Derfor vil vi gerne hjælp jer godt i gang.

I kan i forvejen downloade appen og I kan prøve jer frem. Hvis man ikke føler sig helt tryg, er det muligt at deltage i en af de frivillige forældre-AULA-cafeer på de 3 skoler. Alle cafeer er åbne for alle forældre i Sydbyen. Der er kaffe på kanden og hjælp fra skolernes superbrugere, sekretærer og ledere Det eneste du skal gøre, er at medbringe din mobiltelefon.

Få vist hvordan du:

• Downloader appen
  • Ser dit barns skema og lektier.
  • Registrer at dit barn er syg
  • Øvrige spørgsmål

Mandag den 21. oktober kl. 16.30-17.30